Vergoeding

Algemeen
Voor Oefentherapie Cesar is geen verwijzing van de arts noodzakelijk. U kunt direct in behandeling bij de oefentherapeut. Dit noemen ze ‘Directe Toegankelijkheid Oefentherapie (DTO).

Vergoedingen
Onder de 18 jaar
Onder de 18 jaar krijgen uit de basisverzekering maximaal 18 behandelingen vergoed. Verdere vergoeding kan eventueel uit het aanvullende pakket.
Wanneer er sprake is van een officiële chronische indicatie worden meestal alle behandelingen vergoed.
 
Boven de 18 jaar
Behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt is per zorgverzekeraar verschillend. Een behandeling oefentherapie uit de aanvullende verzekering heeft geen consequenties voor uw eigen risico. Indien u onvoldoende of niet aanvullend verzekerd bent gelden de tarieven beschreven onder het kopje ‘Tarieven’.  

Chronische klachten
Zijn uw klachten genoemd in de officiële chronische lijst van de zorgverzekeraar, dan worden deze vanaf de 21e behandeling vergoed uit de basisverzekering.
De eerste 20 behandelingen komen dan uit uw aanvullende verzekering of zijn voor eigen kosten. Vaak is voor de vergoeding wel een verwijzing van de arts noodzakelijk..

Uw verantwoordelijkheid
Controleert u voor de zekerheid de polis van uw verzekering of neemt u contact op met de desbetreffende zorgverzekeraar om na te gaan in hoe verre Oefentherapie Cesar wordt vergoed. Wanneer u in behandeling gaat zonder dekking van uw verzekering, zijn de kosten voor uw eigen rekening.
Een behandeling dient bij verhindering ten minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd telefonisch, per e-mail of ingesproken opde voicemail.  De behandelafspraak op maandag dient de vrijdag ervoor, uiterlijk om 18.00 uur te zijn afgezegd.

Indien de behandeling te laat of niet wordt afgezegd, wordt er 75% van de gemaakte afspraak bij u in rekening gebracht. Dit bedrag wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Zie betalingsvoorwaarden.

Schrijf je in op de inspiratiebrief!

Abonneer je op de nieuwsbrief en krijg als eerste mooie kortingen en inspiratie om je gezondheid een boost te geven.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.