Personal Training

Ready voor volle focus op jouw doel?

Klaar om je (weer) fit te voelen?
En zeker weten dat je veilig traint?

Personal Training

”Ik heb echt een stok achter de deur nodig!”

Je bent niet de enige! Het is heel normaal dat je het lastig vind om te (blijven) sporten. Ik noemde mijzelf vroeger ook een ‘seizoens-sporter’. Steeds een maand of 3 sporten en dan zakte de moed me weer in de sportschoenen. Op een gegeven moment had ik verbonden aan iemand en toen hield ik het vol en met plezier! Dat plezier en overwinningsgevoel gun ik jou ook! Kies voor jezelf.
Vol genieten van je eigen sportprestaties zonder de ‘ik-hou-het-weer-niet-vol-frustratie’.

Wist je dat:

 • Dat moment in jezelf investeren veel meer is dan alleen sporten?
 • De buitenlucht stress-verlagend effect op je heeft?
 • je gezonder gaat leven wanneer je sport doordat je je meer bewust bent van je lichaam?
 • Je beter slaapt door goed te bewegen?
 • Je door beter slapen betere (voedings)keuzes maakt?
 • Slaap enorm belangrijk is en je beter slaapt door goed te bewegen?

Jij kan vast nog meer redenen bedenken waarom het voor jou goed zou zijn!

Doordat de trainers naast sportinstructeur ook therapeuten zijn (fysiotherapie en oefentherapie) zijn er weinig blessures. Er wordt namelijk goed gekeken naar de uitvoering van je bewegingen. Eerst techniek, dan verder opbouwen in de kracht!

Jouw doel, jouw progressie, jouw feest!

3 soorten Personal Training

PT Basis

Pt Focus

Pt Full Focus

Doe wat bij jou past!

PT basis

€ 210,- per maand

 • 1 uur personal training per week in de buitenlucht
 • Vrijblijvend intakegesprek (45 min)
 • Aandacht op jouw doelen
  (kracht/conditie/afvallen/revalidatietraining/ trainen met blessures/ aandoeningen)
 • Minimaal voor 3 maanden, daarna per maand opzegbaar

PT Focus

€ 249,- per maand

 • 1 uur personal training per week in de buitenlucht
 • vrijblijvend intakegesprek (45 min)
 • Per maand 4 thuistrainingen van 15 minuten op video. Verschillende spiergroepen en conditie komen aan bod; combineren naar hartenlust.
 • Warming- up en cooling down voor thuistraining op video
 • Maandelijkse lichaamsanalyse d.m.v. weegschaal (vetpercentage/spiermassa)
 • Aandacht op jouw doelen
  (kracht/conditie/afvallen/revalidatietraining/ trainen met blessures/ aandoeningen)
 • WhatsApp-begeleiding
 • Minimaal voor 3 maanden, daarna per maand opzegbaar

PT Full Focus

€ 295- per maand

 • 1 uur personal training per week in de buitenlucht
 • vrijblijvend intakegesprek (45 min)
 • Per maand 4 thuistrainingen van 15 minuten op video. Verschillende spiergroepen en conditie komen aan bod; combineren naar hartenlust.
 • Warming- up en cooling down voor thuistraining op video
 • Maandelijkse lichaamsanalyse d.m.v. weegschaal (vetpercentage/spiermassa)
 • 4x per jaar een oefentherapeutische behandeling (dagelijkse bewegingen/leefstijl/slaap)
 • 2 receptideeën per maand
 • Aandacht op jouw doelen
  (kracht/conditie/afvallen/revalidatietraining/ trainen met blessures/ aandoeningen)
 • WhatsApp-begeleiding
 • Minimaal voor 3 maanden, daarna per maand opzegbaar

” Small things becomes great with dedication, fun, love and hard work”

Wil je liever 2 of 3 keer per week begeleid trainen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De trainingen worden gegeven door Saskia Ligt.
”Na het krijgen van een hernia besefte ik me des te meer hoe belangrijk het is om een fit gevoel te hebben. Dit gevoel (van een omaatje zijn op je 27e) wilde ik nooit meer. Ik begon met 1x in de week buiten te sporten. Wat een verademing. Langzaam kreeg ik het vertrouwen in mijn lichaam terug. Vooral omdat ik precies wist wat ik deed omdat ik Oefentherapeut Cesar ben. In de loop van de jaren ben ik steeds meer gaan sporten en voelde de kracht toenemen. Voor het eerst voelde ik me echt lekker in mijn lijf. Ik voelde me sterker én ik was blij dat ik enkele kilo’s was afgevallen ook al was dat niet het hoofddoel. Toen besefte ik me: Dit gevoel wil ik meer mensen geven! Dat vertrouwen in je lijf is echt goud waard. Al snel gaf ik bootcamptrainingen en personal training. Heerlijk om zoveel mensen te mogen laten groeien in kracht, conditie en voornamelijk zelfvertrouwen!”

Klaar voor jouw focus?

Krispijnseweg 261
3314 KH Dordrecht
Tel/whatsapp: 06 24703041

Email: debeweegtherapeut@gmail.com
website: http://www.debeweegtherapeut.nl

PraktijkAGB: 7062265
KVKnummer: 64847780

Sport
Oefentherapie
Slaapoefentherapie
Webinar /Workshops

 • Privacy
 • FAQ
 • Algemene voorwaarden
 • Cookies