Vacatures

close up of people bumping fists

Word jij deel van ons team? Tof!
Reageer op onderstaande vacatures.

De Beweegtherapeut
Onze missie is ervoor zorgen dat de mensen die wij zien gezond worden/blijven zodat ze veerkracht voelen en ze daardoor meer zeggenschap krijgen over het eigen leven. Hierdoor zorgt men goed voor zichzelf en de ander.

SPORTINSTRUCTEUR (M/V/X) gezocht!

Krijg jij ook graag mensen fit door verschillende manieren van sporten? Wij zoeken een instructeur voor onze outdoor trainingen (Bootcamp, WALK FOR (F)IT en Personal training). Dit kan jij zijn!

Aantal uren: 3 -7 uur per week. (1x per maand op zondag) op ZZP-basis.
Team: Jij wordt deel van een klein team van instructeurs (3-5 mensen)
Taken:
– Vol enthousiasme mensen fitter krijgen.
– Niveau kunnen afstemmen op de groep of persoon die je voor je hebt
– Kunnen improviseren bij plotselinge veranderingen.
– Goed opletten op uitvoering van de oefeningen zodat sporters duurzaam kunnen trainen.
Extra plus: superleuke groepen, je staat altijd in de buitenlucht te trainen en je materiaal wordt door De Beweegtherapeut verzorgd.
Pré: een achtergrond in bijv. fysiotherapie, oefentherapie, dans, haptonomie, osteopathie of sport.
Locatie: Wantijpark Dordrecht
Vanaf: per direct mogelijk, ook vanaf september


Wij vinden het belangrijk dat onze sporters zich op het gemak zijn om zichzelf te ontwikkelen. Welk sportniveau ze ook beoefenen. Iedereen hoort erbij en kan sporten. In iedere groep zitten uiteenlopende niveaus wat het trainen extra uitdagend maakt. Wij genieten ervan om iedereen stappen te zien zetten in hun gezondheid en krachtiger te zien worden. Herken jij je in ons enthousiasme? Ja?

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je korte motivatie en CV door naar Info@debeweegtherapeut.nl en we nemen contact met je op.

Over Saskia Ligt – Oprichter van De Beweegtherapeut –

Saskia Ligt heeft als oefentherapeut Cesar, Slaapoefentherapeut en sportinstructeur al bij veel mensen hun leefstijlpatroon kunnen veranderen. Hierdoor zijn er veel cliënten en cursisten die zich fitter voelen, minder pijn hebben of beter slapen.
Voorheen zat zij in een maatschap, maar sinds 2019 is Saskia Ligt haar geheel eigen bedrijf begonnen met De Beweegtherapeut. Dit nam een vogelvlucht waardoor ze precies de mensen kon bedienen die ze wilde: De gemotiveerden die daadwerkelijk verandering willen, zoals jij!

De Beweegtherapeut
Onze missie is ervoor zorgen dat jij fysiek gezond bent zodat je veerkracht voelt en je daardoor meer zeggenschap krijgt over je eigen leven. Hierdoor kan je kan goed voor jezelf en voor de ander zorgen.