Sporten

´Voor iedereen veilig sporten op niveau met een bak gezelligheid.
Dat vind ik belangrijk!´

Een gevarieerd sportaanbod voor elk niveau.

Bootcamp

1 uur lang je volle energie geven in groepsverband: rennen, springen, buikspieroefeningen, opdrukken, squatten; alles komt aan bod. Er wordt gewerkt met én zonder materiaal, maar altijd aan conditie én kracht. Een training geschikt voor de ervaren sporter, maar ook de beginnende sporter wordt hier goed begeleid.
Wij zorgen dat je altijd voldaan (en vermoeid natuurlijk) thuiskomt.

WALK FOR (F)IT!

Een actieve wandel- en beweeggroep waarbij we trainingen van 30 en 60 minuten aanbieden. Ideaal voor elk niveau! Zoals we zelf zeggen; wel sporten, maar niet een beetje doodgaan. De trainingen hebben de volgende onderdelen in zich: warming up, wandelen, powerwalking, spierversterkende oefeningen, balansoefeningen, informatie over voeding of leefstijl en een cooling down.

Fit mom!

Fit mom is personal training specifiek voor diegene bevallen zijn. Tijd om weer controle over je lijf te krijgen! De trainingen hebben speciale aandacht voor de bekkenbodem, core en eventuele diastase oefeningen. Via video krijg je voor thuis een buikspierkwartier. Perfect om je stabiliteit geheel op te pakken! Of het nou één maand of 6 maanden geleden is dat je bevallen bent!

Duotrainingen

Met jouw maatje of partner de aandacht zoals tijdens personal training, maar de gezelligheid van met zijn twee! Er wordt op eigen niveau getraind en ook eigen specifieke doelen worden nagestreefd. Jouw doelen worden geregeld gemeten, zodat we goed in de gaten krijgen waar we aan moeten werken.

Personal training

Op jouw eigen tijd doelgericht trainen aan jouw doelen. Een uur lang trainen dat wat jij sterker wilt hebben. Hierbij kan je focus op kracht, flexibiliteit of bijvoorbeeld conditie liggen. Ook voor wanneer jij diverse blessures of eventuele aandoening of ziekte heb is de PT zeer geschikt. Doordat je wordt begeleid door een therapeut is de kans op blessures klein. Ook deze trainingen zijn altijd buiten en soms met en soms zonder materiaal. Locatie in overleg.

Bootcamp
Jan Schipper

” …Ook zal Saskia altijd een alternatieve oefening bedenken wanneer je een bepaalde oefening niet kunt uitvoeren. Tijdens de lock-down krijgen we les via Skype in de achtertuin, was minder leuk, maar niet minder intensief. Tijdens de trainingen komen bijna alle spiergroepen wel aan bod, waarbij je pas de volgende ochtend meestal het resultaat voelt….”

Bootcamp
Carla Tamminga

…..Mijn conditie en kracht is met sprongen vooruit gegaan. Dat merk je niet alleen tijdens het sporten, maar ook bij hele dagelijkse dingen, zoals het sjouwen van een boodschappenkrat of het stallen van je fiets in het bovenste fietsenrek bij het station.

Bootcamp
Tanja Schipper

”…Daarnaast ben ik in combinatie met anders eten veel afgevallen en ook mijn conditie is heel veel verbeterd en spiersterkte ook. Ik merk het in de dagelijks leven doordat ik veel minder last van de lichamelijke klachten heb die ik in het verleden had.”

Bootcamp
Yvette Poley

”Waarom Bootcamp bij de Saskia? Een trainster met veel kennis over bewegen/ lichaamshouding/slapen en voeding! Deze kennis is fijn tijdens de lessen! Alles wordt getraind. Resultaat is echt zichtbaar. Zeer positief puntje is dat er tijdens de oefeningen wordt gelet op je houding en manier van uitvoeren. Hierdoor doe je de oefening goed en krijg je geen lichamelijke klachten!”

Dalmeyerplein12
3318 CB Dordrecht
Tel/whatsapp: 06 24703041

Email: info@debeweegtherapeut.nl
website: http://www.debeweegtherapeut.nl


PraktijkAGB: 7062265
KVKnummer: 64847780

Sport
Oefentherapie
Slaapoefentherapie
Webinar /Workshops

  • Privacy
  • FAQ
  • Algemene voorwaarden
  • Cookies

Abonneer je op de inspiratiebrief!

Ontvang de nieuwsbrief en krijg als eerste mooie kortingen en inspiratie om jouw gezondheid een boost te geven!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Schrijf je in op de inspiratiebrief!

Abonneer je op de nieuwsbrief en krijg als eerste mooie kortingen en inspiratie om je gezondheid een boost te geven.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.