Wie zijn wij?

De beweegtherapeut is de praktijk van Saskia Ligt. Geregeld zal zij studenten oefentherapie Cesar, oefentherapie Mensendieck of fysiotherapie geleiden tijdens een stageperiode die dan kortijdig het team versterken.

Ik ben Saskia Ligt Bachelor of Health Studies (BHS) en opgeleid tot algemeen oefentherapeut Cesar.
Sinds 2012 ben ik werkzaam in Dordrecht. Voorheen werkte ik bij De Beweegcoach Klaren&Ligt. Vanaf 1 januari 2019 heb ik een eigen praktijk.
Het leukste van mijn werk vind ik de afwisseling in cliënten en hulpvragen. Ik werk daarom ook graag met alle leeftijden.

Iedere dag behandel ik met plezier orthopedische en neurologische vraagstukken. Daarnaast ben ik mij aan het specialiseren op het gebied van ouderen. Denk hierbij aan valpreventie- trainingen en hulpvragen en ziektes die meer bij de oudere generatie horen. En vanaf juni 2019 ben ik slaapoefentherapeut.

Zelf vind ik het heerlijk om veel buiten (en actief) bezig te zijn. Dit kan al wandelend, kamperend, fietsend, rennend of een andere manier.
Om dit enthousiasme voor bewegen door te geven bied ik verschillende trainingen aan. Ik geef sportlessen in de buitenlucht door weer en wind op verschillende niveaus. Wandelgroepen en full body workout op verschillende locaties in Dordrecht. Zie hiervoor het kopje sporten.

Het coachen van uw bewegingspatroon zodat u uw activiteiten goed en met meer plezier kan uitvoeren vind ik het belangrijkst.
Samen gaan we aan de slag om te kijken welke taken er moeilijk uit te voeren zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je werk, sportactiviteiten, (klein-) kind uit de box pakken, stofzuigen of lang zitten. Wellicht bedenkt u nu al een praktisch voorbeeld voor uzelf? Die hoor ik graag terug in het eerste gesprek!

Mensen leren zichzelf te helpen. Dat is oefentherapie!

Wil je je aanmelden? Zie dan het kopje aanmelding.

Contactgegevens:
De Beweegtherapeut
Krispijnseweg 261
3314 KH Dordrecht

Tel/whatsapp: 06 24703041
Email: debeweegtherapeut@gmail.com
website: http://www.debeweegtherapeut.nl

PraktijkAGB: 7062265
KVKnummer: 64847780
IBANNR: NL15RABO0333703065

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/saskia-ligt/
Facebook: https://www.facebook.com/DeBeweegtherapeut/
Instagram: www.instagram.com/debeweegtherapeut/

 

Abonneer je op de inspiratiebrief!

Ontvang de nieuwsbrief en krijg als eerste mooie kortingen en inspiratie om jouw gezondheid een boost te geven!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Schrijf je in op de inspiratiebrief!

Abonneer je op de nieuwsbrief en krijg als eerste mooie kortingen en inspiratie om je gezondheid een boost te geven.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.