Personal Training (PT)

Saskia Ligt

Wil jij jouw doelen behalen?

Saskia Ligt geeft ook personal training. Juist omdat zij specialist is in het uitvoeren van bewegingen op de juiste manier (oefentherapeut Cesar), kan men veilig bij haar trainen. Dit is het grootste voordeel dat je bij haar kan vinden. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en er worden gezamenlijk doelen opgesteld zodat je kan bereiken wat jij wilt!

Wat moet je je voortellen bij Personal Training van Saskia Ligt?
Tijdens de training wordt veel aandacht geschonken aan de uitvoering van de beweging. Tijdens de intake merk je dit ook, want er wordt even kort gekeken naar het algemene bewegingspatroon waardoor Saskia een indruk krijgt hoe zij je aan zal sturen tijdens de trainingen. 

Tijdens de trainingen werken we aan doelen die jij wilt. Dit kan gewoon een fitter leven zijn, afvallen, kracht opbouwen, een hardloopwedstrijd lopen etc.
Laat weten wat je wilt en we kunnen er samen realistische doelen en een trainingsschema voor maken.

Intake
De intake zal op een praktijklocatie zijn. Hierbij wordt er gekeken naar het algemene bewegingsgedrag omdat dit als startpunt geldt voor tijdens de trainingen. Daarnaast worden er oude klachten en blessures uitgevraagd.
De intake en kennismaking is geheel gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer 45 min.

IMG_9530.jpg

Locatie personal training
Personal Training wordt op diverse buitenlocaties gegeven. Denk hierbij aan het Weizigtpark, Wantijpark, Overkamppark (dubbelmondepark) of een locatie (vlakbij) u thuis. Als het maar buiten is!

Tijden personal training
Personal Training wordt op diverse tijden gegeven. Het kan al vanaf vroeg in de ochtend (07:30) tot in de avonduren. De trainingen zijn minimaal 1 uur.  Dagen en tijden worden samen afgesproken.

Duo- Training
Personal Training wordt ook aangeboden aan 2 mensen tegelijkertijd. Zou jij graag met een vriend/vriendin, kennis of familielid professioneel begeleid willen sporten? Dan is dat dus geen probleem en kan voor een mooie aangepaste prijs. Wil je in een grotere groep dan 3? Dan verwijs ik je door naar de bootcamptrainingen.

Tarieven personal training (1 persoon)
– 1 x 1 uur trainen per week =  € 55 euro losse les
– Abonnement 1: 1x 1 uur trainen per week =  € 210,- per maand.*
– Abonnement 2: 2x 1 uur trainen per week = € 400,- per maand.*
– 10-rittenkaart, 1 uur per keer = € 510 euro (3 maanden geldig vanaf eerste training
*(minimaal 3 maanden, daarna per maand opzegbaar.).

Tarieven duo-training (2 personen)
1 x 1 uur trainen per week in duo =  € 65 euro losse les
Abonnement 1: 1x 1 uur trainen per week in duo = € 250,- per maand.*
Abonnement 2: 2x 1 uur trainen per week in duo = € 475,- per maand.*
10-rittenkaart voor duo’s, 1 uur per keer = € 620 euro (3 maanden geldig vanaf eerste training.
*(minimaal 3 maanden, daarna per maand opzegbaar. Bij de duo 10- rittenkaart wordt er elke keer een duo-rit afgehaald. Ook indien één van de twee verhinderd is. Bij een ruime afmelding 24 uur van te voren kan er een losse training worden betaald.)
 


Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via: debeweegtherapeut@gmail.com o.v.v. Personal training of bel 06-24703041