De Beweegtherapeut online

Online en persoonlijke aandacht. Dat is een combinatie die niet altijd voorkomt, maar die ik heel belangrijk vind. Tijdens de behandelsessies (oefentherapie Cesar / Mensendieck en slaapoefentherapie) is alles persoonlijk. Na een webinar plan ik altijd met de deelnemers een moment in om eventuele vragen te beantwoorden. Zo heb je altijd een verdieping van de behandelde stof.


Oefentherapie Cesar / Mensendieck
Onder het menukopje oefentherapie Cesar/ mensendieck kan je goed lezen wat dit inhoudt. De online versie verschilt niet zo veel. Zorg dat je een smartphone of camera op de laptop hebt die je gemakkelijk kan verplaatsen. Voor sommige oefeningen is er wat (lig) ruimte nodig. Dit is handig om alvast voorbereid te hebben voordat de behandeling begint. Een online-behandeling duurt ook de gewone tijd van 30 minuten.
De intake in zijn geheel is niet altijd mogelijk online. Het vraaggesprek is gemakkelijk tijdens het videobellen. Een fysiek onderzoek zal wel live op de praktijk moeten plaatsvinden. Wel is uit ervaring gebleken dat je vaak na het vraaggesprek en een korte houdingscheck via videobellen al wel kan starten. Er zal in het proces alsnog een fysiek onderzoek worden ingepland wanneer nodig.

Slaapoefentherapie
Onder het menukopje slaapoefentherapie kan je goed lezen wat dit inhoudt. De online versie verschilt niet zo veel. Zorg dat je een smartphone of camera op de laptop hebt die je gemakkelijk kan verplaatsen. Voor sommige oefeningen is er wat (lig) ruimte nodig. Dit is handig om alvast voorbereid te hebben voordat de behandeling begint. Een online-behandeling duurt ook de gewone tijd van 30 minuten.
De intake in zijn geheel is niet altijd mogelijk online. Het vraaggesprek is gemakkelijk tijdens het videobellen.


Workshops
Kleinschalige workshop tot 4 personen kunnen online geven worden. Zo kunnen we ervaring nog goed delen en kan er nog nauwkeurig genoeg naar de beweeguitvoering gekeken worden. Voor inspiratie van onderwerpen voor jouw workshop kan je kijken op de workshop pagina.


Webinar
Een webinar is natuurlijk al online en hoeft daarvoor niet de veranderen! Tijdens een webinar kunnen verschillende onderwerpen worden behandeld. Denk hierbij aan ‘thuis in een gezonde werkplek’, ‘schouderproblematiek met computerwerk’, ‘hoofdpijn’ en ‘slaapverwekkend zzzzzzzaai’.
Na ieder webinar wordt een contact moment gepland met iedere deelnemer waarbij ze via beelbellen kunnen laten zien waar ze tegen aan lopen. Doordat dit persoonlijk is, krijg je een verdieping in de geleerde stof en een verbetering in het toepassen ervan.


WALK FOR (F)IT!
Deze groepsles wordt tijdelijk alleen online aangeboden in verband met het coronavirus. Door met zijn allen skype te gebruiken sporten we nog steeds amen. Heb je probleem om dit toe te passen? Neem dan contact op en dan help ik je met installeren op je telefoon/laptop of tablet.
De tijden en het concept blijven onveranderd. Zie de pagina WALK FOR (F)IT!Mocht je interesse hebben of een idee waarvan je denkt dat we hem samen kunnen uitwerken? Neem dan contact op via de contactgegevens (rechts van deze pagina).