Nieuws

Hieronder zien we de laatste nieuwtjes en weetjes van De Beweegtherapeut. Deze zijn ook te zien op facebook en instagram. Het laatste nieuwtje staat bovenaan.

26-03-2019
Nieuwe Blog online!
Samenvatting: In de praktijk van oefentherapie Cesar / Mensendieck zie ik veel mensen die hard doorgaan met hun bezigheden tot de vakantie. Het is niet ongewoon dat juist rondom die vakantie mensen ziek worden. Mijn vraag aan jou is dan ook: Weet je waarom en hoe jij het beste vakantie viert?

Link: https://debeweegtherapeut.nl/2019/03/26/hoe-vier-jij-het-beste-vakantie/


25-03-2019
Ik krijg vaak vragen of bepaalde schoenen goed zijn. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer er een kleine verhoging bij de hiel zit, dit het beste is voor de voet. Denk dan aan een hele lage hak of de zool zoals bij sportschoenen. Het belangrijkste is vooral dat hij genoeg stevigheid biedt en de klappen van het neerkomen worden opgevangen.
En tsja… Omdat elke voet anders is, is het ook per mens verschillend welke schoen lekker zit.

#shoes #whattodo #advice #schoenmakerblijfbijjeleest #lopen #walking
#debeweegtherapeut #beweegtherapeut
#oefentherapie #oefentherapiecesar #oefentherapiemensendieck #beweegspecialist #houdingsspecialist #oefentherapiedordrecht #vvocm #debeweegcoach #beweegcoach #houding #posture #gedragsverandering #gedragverandering #motorlearning #gezondheid #dordrecht #drechtsteden

Afbeelding kan het volgende bevatten: schoenen

22-03-2019
Wat ik doe naast mijn werkzaamheden als oefentherapeut en WALK FOR (F)IT?
Ook nog Dit!
Ongeveer 3x in de week verzorg ik bootcamptrainingen voor volwassenen voor Emmy Sport & Health in het veelzijdige, en vandaag mistige, wantijpark.
#stilzittenislastig #zoveelleukstedoen #bootcamp #workout #running #outdoortraining #emmysportandhealth #keeponmoving #debeweegtherapeut #beweegtherapeut #oefentherapie #oefentherapiecesar #oefentherapiemensendieck #beweegspecialist #houdingsspecialist #oefentherapiedordrecht #vvocm #debeweegcoach #beweegcoach #houding #posture #gedragsverandering #gedragverandering #motorlearning #gezondheid #dordrecht #drechtsteden

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, fietsende mensen, boom, buiten en natuur

22-03-2019

Wat doe ik naast mijn werkzaamheden als oefentherapeut? Nou dit!
Stevig wandelen in het park met anderen.
Nu al weer 3 jaar samen met Nora van Mooi in Evenwicht onze WALK FOR (F)IT! groep opgezet. Wandelen, oefeningen en uitleg over voeding, leefstijl of houdingen. Een mooi pakketje om op een leuke manier je gezondheid te verbeteren

WALK FOR (F)IT! buiten trainen

21-03-2019
Sommige cliënten ken je wat langer dan anderen. In de loop van de tijd nemen ze wel eens de vrijheid om grappen met je uit te halen of je op het verkeerde been te zetten.
Vandaag andersom!
Ik liep al huppelend naar de cliënt, maar voor het raam klom ik in m’n krukken en zwaaide of hij de deur open kon doen.
Ter info: De man in kwestie vond het best spannend dat ik op ski-vakantie ging. ‘Niks breken he!’. Terwijl de deur openzwaaide strompelde ik bij de man naar binnen (Deze cliënt help ik met lopen en moet hem kunnen opvangen indien nodig).
Hij keek me 4 tellen aan en zei toen met een grote lach: Dit is nep! Je neemt me in de maling! Ik ken jou wel!’
Dat bleek. 😁
Met dikke lol de behandeling begonnen. Op het einde natuurlijk nog in stijl voor het raam met kruk en al gezwaaid.
#workfun #openboek #openbook #krukken #afterparty #afterholiday #fun #laugh #debeweegtherapeut #beweegtherapeut
#oefentherapie #oefentherapiecesar #oefentherapiemensendieck #beweegspecialist #houdingsspecialist #oefentherapiedordrecht #vvocm #debeweegcoach #beweegcoach #houding #posture #gedragsverandering #gedragverandering #motorlearning #gezondheid #dordrecht #drechtsteden

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

20-03-2019
Administratie thuis op de pantoffels en als pauze even naar het centrum lopen om te stemmen. Perfect zo’n thuiswerkochtend.
Vergeet je niet te stemmen?
Een goede manier om aan je stappen te komen vandaag 😁🙄
#stemmen #stemwijzer #dordrecht #thuiswerken #zzper #noplanetb #10000stappen #practicewhatyoupreach #debeweegtherapeut #beweegtherapeut
#oefentherapie #oefentherapiecesar #oefentherapiemensendieck #beweegspecialist #houdingsspecialist #oefentherapiedordrecht #debeweegcoach #beweegcoach #houding #posture #gedragsverandering #gezondheid #drechtsteden

de beweegtherapeut oefentehrapie cesar mensendieck stemmen 10000 stappen

19-03-2019
Nieuwe blog online!
samenvatting:
Heb je ooit nagedacht dat het een enorm verschil kan zijn of iemand dagelijks een chihuahua uit moet laten of een sterke boxer?


https://debeweegtherapeut.nl/2019/03/19/ik-vraag-je-het-hemd-van-het-lijf/19-03-2019
Wat een tof gesprek heb ik vanochtend gehad met Corine Timmers-Groenewegen van osteopathiepraktijk Wittenstein. Doordat we gezamenlijke cliënten hadden werd ik nieuwsgierig wie ze was en wat ze nu eigenlijk precies doet.
Na het gesprek heeft ze me een kijkje in de keuken gegeven en me laten ervaren wat osteopathie is. Mooi beroep en zeker een mooie aanvulling op Oefentherapie Cesar/Mensendieck. Ik heb nu al zin in onze verdere samenwerking!
#ostepathie #samenstajesterk #clientcentraal #samenwerken #nieuwenthousiastemensen #leukleukleuk #debeweegtherapeut #beweegtherapeut #oefentherapie #oefentherapiecesar #oefentherapiemensendieck #beweegspecialist #houdingsspecialist #oefentherapiedordrecht #vvocm #debeweegcoach #beweegcoach #houding #posture #gedragsverandering #gedragverandering #motorlearning #gezondheid #dordrecht #drechtsteden

oefentherapie Cesar Mensendieck fysiotherapie osteopathie dordrecht
de beweegtherapeut osteopatiepraktijk wittenstein


18-03-2019
Extra smakelijk overleg met Doe ff Gezond . We werden als letterlijke proefmonsters ingezet tijdens het bespreken van mooie resultaten en verdere samenwerking. De chocolade-bietenfudge uit de Allerhande van de Albert Heijn hebben we ons goed laten smaken.
Lekker!
#goedsnoepen#practicewhatyoupreach#minideeelvan250gramgroenten#jogg#debeweegtherapeut#beweegtherapeut
#oefentherapie#oefentherapiecesar#oefentherapiemensendieck#beweegspecialist#houdingsspecialist#oefentherapiedordrecht#vvocm#debeweegcoach#beweegcoach#houding#posture#gedragsverandering#gedragverandering#motorlearning#gezondheid#dordrecht#drechtsteden

doe ff gezond de beweegtherapeut gezond tussendoortje


11-03-2019 – VAKANTIE!
Vanaf 18 maart sta ik weer met frisse energie voor je klaar. Tot die tijd is de praktijk gesloten in verband met vakantie.
#vakantie #sneeuw #lenigheidisgetest #headfirst #jebentzelfeensneeuwschuiver #ietsmetvallenenopstaan #laterz
#debeweegtherapeut #beweegtherapeut

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst
15-03-2019
Op weg naar Rotterdam voor een vergadering met andere ondernemers. Heerlijk om elkaar scherp te houden én te inspireren. Vooral omdat we uit verschillende hoeken komen. Awesome!

#treinleven#ns#zzper#loopbaancoaching#sparren#ikmagmnschoenenweleensschoonmaken#goedeweekafsluiter

Geen fotobeschrijving beschikbaar.