Eerste week – opstarten

De eerste week is geweest! En wat een heerlijk begin.

Samen met fysiotherapie Voorneveld hebben we de ruimte helemaal klaargemaakt. Van alles opgeruimd en schoongemaakt. Het oude speelgoed hebben we aan de kringloop gedoneerd.

De visitekaartjes en afsprakenkaartjes waren precies op tijd binnen om aan de slag te gaan. En ook direct op de eerste werkdag iemand er mee kunnen geven. De wachtkamer is volgehangen met de nieuwe flyers van De beweegtherapeut en die van WALK FOR (F)IT! Ook dei van de Gezondheidscheck werd opgehangen. Nu met makkelijke afscheur- informatiebriefjes om mee te nemen. 
Verder waren de groepslessen al vol van start gegaan. Hierbij zie je een foto van WALK FOR (F)IT! van de 30-minuten groep. Speciaal voor mensen waarvoor de uurstraining te heftig is. De luchten zijn vaak prachtig op dit moment. De training begint namelijk om 16:00 en dan geeft de zon nog wel eens een mooie slag aan de wolken.

En als laatst eis het nieuws dat ik in Juni een cursus ga volgen voor Slaapoefentherapie. Een verstoord slaapritme heeft veel invloed op klachten. Deze cursus ga ik doen om hier mensen nog beter in te kunnen begeleiden en hierdoor eerder aan de hulpvraag te kunnen voldoen. Zodat er weer sneller klachtenvrij of met verminderde fysieke klachten bewogen kan worden

http://www.facebook.com/debeweegtherapeut
http://www.instagram.com/debeweegtherapeut

De Beweegtherapeut
Krispijnseweg 261
3314 KH Dordrecht

Tel/whatsapp: 06 24703041
Email: debeweegtherapeut@gmail.com
website: http://www.debeweegtherapeut.nl

 

Geef een reactie